Bodrum Holiday Resort ★★★★★

Bodrum Holiday Resort ★★★★★ BODRUM

  • 5
  • BODRUM
Bodrum Holiday Resort ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/5719565.jpg

Bodrum Holiday Resort ★★★★★

Bodrum Holiday Resort ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/91986841.jpg

Bodrum Holiday Resort ★★★★★ BODRUM

Bodrum Holiday Resort ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/106214672.jpg

Bodrum Holiday Resort ★★★★★ BODRUM TURQI

Bodrum Holiday Resort ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/106214770.jpg

Bodrum Holiday Resort ★★★★★ BODRUM TURQI

Bodrum Holiday Resort ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/29031479.jpg

Bodrum Holiday Resort ★★★★★

Hotel - Bodrum Holiday Resort ★★★★★

Bodrum Holiday Resort ★★★★★

E vendosur në shpatin e kodrës drejtpërdrejt me pamje nga deti Egje, Bodrum Holiday Resort & Spa ofron një akomodim të rehatshëm me dhoma me ajër të kondicionuar. Prona përfshin një pishinë të madhe të jashtme dhe një qendër spa me shërbim të plotë.

Dhomat e Bodrum Holiday Resort & Spa janë të dekoruara me mobilje elegante me ngjyra të buta.

Restoranti ofron pjata të shijshme të kuzhinës turke dhe ndërkombëtare si një shuplakë e hapur. Në barin e hotelit mund të shijoni kokteje speciale dhe një shumëllojshmëri verërash.

Qendra spa përfshin një banjë turke dhe një sauna. Ekziston edhe një qendër fitnesi me pajisje moderne. Mysafirët mund të kenë një masazh relaksues pas një stërvitje.

Çiftet e pëlqejnë veçanërisht vendndodhjen - ata e vlerësuan atë me 8.9 për një udhëtim me dy persona.

BODRUM TURQI

Whatsapp Support
+355682009799