Steigenberger Alcazar ★★★★★

Steigenberger Alcazar ★★★★★ SHARM EL SHEIKH

  • 5
  • SHARM EL SHEIKH
Steigenberger Alcazar ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/520922994.jpg

Steigenberger Alcazar ★★★★★

Steigenberger Alcazar ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/520922952.jpg

Steigenberger Alcazar ★★★★★ SHARM EL SHEIKH

Steigenberger Alcazar ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/122207258.jpg

Steigenberger Alcazar ★★★★★ SHARM EL SHEIKH Egjipt

Steigenberger Alcazar ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/520922978.jpg

Steigenberger Alcazar ★★★★★ SHARM EL SHEIKH Egjipt

Steigenberger Alcazar ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/520923006.jpg

Steigenberger Alcazar ★★★★★

Hotel - Steigenberger Alcazar ★★★★★

Steigenberger Alcazar ★★★★★

Steigenberger Alcazar është vendi më i fundit në Nabq rreth 15 minuta nga Aeroporti Ndërkombëtar Sharm El-Sheikh. Ky resort me pesë yje gëzon 30 000 m2 të plazhit të tij privat me pamje nënujore dhe 3 pishina të cilat ngrohen gjatë dimrit. Vizitorët mund të gëzojnë WiFi falas në të gjithë pronën dhe në dhoma.

Steigenberger Alcazar ofron 584 dhoma për mysafirë. Dhomat Superiore dhe Dhomat Deluxe Familjare qëndrojnë jashtë plazhit, ndërsa vilat dhe suitat Junior strehojnë grupe më të mëdha.

Alcazar ofron dy restorante kryesore që shërbejnë mëngjes, drekë dhe darkë dhe pesë restorante speciale a la carte. Përveç kësaj ka dy bare lobi, bare në pishinë dhe një bar plazhi.

Për fëmijët, ekipi i animacionit garanton argëtim dhe aktivitete që nga momenti kur ata mbërrijnë ose në pishinat e tyre private ose në klubin e fëmijëve të mbikëqyrur plotësisht. Të rriturit mund të shijojnë trajtime të shumta në Mividaspa.

Parku Kombëtar Ras Mohammed është 55 km nga Steigenberger Alcazar, ndërsa qendra e Gjirit Nabq është 400 m nga prona. Aeroporti më i afërt është Aeroporti Ndërkombëtar Sharm el-Sheikh, 13 km nga prona.

SHARM EL SHEIKH Egjipt

Whatsapp Support
+355682009799