Cleopatra Luxury Resort ★★★★★

Cleopatra Luxury Resort ★★★★★ SHARM EL SHEIKH

  • 5
  • SHARM EL SHEIKH
Cleopatra Luxury Resort ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/204270122.jpg

Cleopatra Luxury Resort ★★★★★

Cleopatra Luxury Resort ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/209027532.jpg

Cleopatra Luxury Resort ★★★★★ SHARM EL SHEIKH

Cleopatra Luxury Resort ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/483434935.jpg

Cleopatra Luxury Resort ★★★★★ SHARM EL SHEIKH Egjipt

Cleopatra Luxury Resort ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/Family-Villas--Room--Sharm.jpg

Cleopatra Luxury Resort ★★★★★ SHARM EL SHEIKH Egjipt

Cleopatra Luxury Resort ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/Standard-Room.jpg

Cleopatra Luxury Resort ★★★★★

Hotel - Cleopatra Luxury Resort ★★★★★

Cleopatra Luxury Resort ★★★★★

Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh është një resort bregdetar i vendosur në Gadishullin Sinai në zonën e mrekullueshme të Gjirit Nabq. Plazhi privat dhe një qendër zhytjeje presin mysafirët në këtë hotel me 5 yje. Resorti gjithashtu krenohet me një pishinë të madhe infinite, së bashku me 10 vende për ushqim dhe pije. Ndodhet 7 km nga aeroporti.

Dhomat e dekoruara në mënyrë elegante në Cleopatra Luxury Resort vijnë me TV me ekran të sheshtë dhe kanale satelitore. Çdo dhomë me ajër të kondicionuar përmban një minibar.

Ky resort i Sharm El Sheikh ofron një program animacioni plot aktivitete, duke përfshirë klasa në mëngjes në aqua fit. Fëmijët mund të shijojnë pishinën e tyre.

Kleopatra Luxury Resort është 17 km larg nga Naama Bay. Ajo ofron një transferim të përditshëm sipas kërkesës.

SHARM EL SHEIKH Egjipt

Whatsapp Support
+355682009799