Jaz Belvedere ★★★★★

Jaz Belvedere ★★★★★ SHARM EL SHEIKH

  • 5
  • SHARM EL SHEIKH
Jaz Belvedere ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/132420390.jpg

Jaz Belvedere ★★★★★

Jaz Belvedere ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/320417223.jpg

Jaz Belvedere ★★★★★ SHARM EL SHEIKH

Jaz Belvedere ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/320416081.jpg

Jaz Belvedere ★★★★★ SHARM EL SHEIKH Egjipt

Jaz Belvedere ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/320416196.jpg

Jaz Belvedere ★★★★★ SHARM EL SHEIKH Egjipt

Jaz Belvedere ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/320417137.jpg

Jaz Belvedere ★★★★★

Hotel - Jaz Belvedere ★★★★★

Jaz Belvedere ★★★★★

I vendosur pikërisht në plazhin Montaza, ky resort me 5 yje kombinon një gamë mbresëlënëse facilitetetesh dhe aktivitetesh. Ai përmban një plazh privat, 2 pishina, një pishinë për fëmijë dhe klub. Jaz Belvedere është 6 km larg nga Sheshi SOHO dhe 13 km larg nga Qendra Ndërkombëtare e Kongresit.

I stiluar me prekje të dizajnit tradicional arabo-maroken, hoteli është një nga më të mirët në Sharm El Sheikh. Në Belvedere, ju mund të shijoni diçka shumë të veçantë: shërbim të ngrohtë, individual, programe argëtimi dhe zhytje.

Aktivitetet mund të shijohen në vendpushimin që përfshin tenis në plazh, fushë volejbolli dhe një fushë multi sport. Mysafirët mund të shijojnë sherbimet e sporteve ujore,surf, zhytje, snorkeling dhe kanoe me një tarifë shtesë.

Spa përfshin trajtime si, banje kembesh, masazhe, programe relaksimi dhe shërbime bukurie me një tarifë shtesë.

Jaz Belvedere Resort është vetëm 10 km nga Aeroporti Ndërkombëtar Sharm El Sheikh dhe 20 km nga qendra e qytetit Sharm El Sheikh.

SHARM EL SHEIKH Egjipt

Whatsapp Support
+355682009799