Regnum Carya Golf & Spa ★★★★★

Regnum Carya Golf & Spa ★★★★★ ANTALYA

  • 5
  • ANTALYA
Regnum Carya Golf & Spa ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/291030797-1-.jpg

Regnum Carya Golf & Spa ★★★★★

Regnum Carya Golf & Spa ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/534427414-1-.jpg

Regnum Carya Golf & Spa ★★★★★ ANTALYA

Regnum Carya Golf & Spa ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/33273825.jpg

Regnum Carya Golf & Spa ★★★★★ ANTALYA TURQI

Regnum Carya Golf & Spa ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/290833058.jpg

Regnum Carya Golf & Spa ★★★★★ ANTALYA TURQI

Regnum Carya Golf & Spa ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/47583485-1-.jpg

Regnum Carya Golf & Spa ★★★★★

Hotel - Regnum Carya Golf & Spa ★★★★★

Regnum Carya Golf & Spa ★★★★★

Regnum Carya ofron pishina të brendshme/të jashtme me rrëshqitje uji, një qendër spa luksoze me trajtime masazhi, një sauna dhe një banjë me avull dhe një plazh privat me rërë. Hoteli ndodhet në fushën e golfit Carya.

Njësitë e bollshme të Regnum Carya kanë një ballkon ose tarracë private, shumë prej të cilave kanë pamje nga deti Mesdhe. Të gjitha ato kanë TV LCD me kanale satelitore. Disa suita ofrojnë një banjë spa.

Ultra All Inclusive Regnum Carya ofron 10 restorante të ndryshme ku mund të shijoni shumëllojshmëri pjatash. Ju do të gjeni à la carte restorante, një snack bar dhe një pastiçeri.

Mysafirët e Regnum Carya mund të notojnë në pishina të brendshme ose të jashtme, ose të luajnë tenis në një nga fushat e ndriçuara me një tarifë shtesë. Ka një pishinë me valë në vendpushimin.

Mysafirët mund të shijojnë shfaqje në teatrin në ajër të hapur ose të kërcejnë në disko në vend.

ANTALYA TURQI

Whatsapp Support
+355682009799