Titanic Mardan Palace ★★★★★

Titanic Mardan Palace ★★★★★ ANTALYA

  • 5
  • ANTALYA
Titanic Mardan Palace ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/204678770.jpg

Titanic Mardan Palace ★★★★★

Titanic Mardan Palace ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/236576578.jpg

Titanic Mardan Palace ★★★★★ ANTALYA

Titanic Mardan Palace ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/236576612.jpg

Titanic Mardan Palace ★★★★★ ANTALYA TURQI

Titanic Mardan Palace ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/204678807.jpg

Titanic Mardan Palace ★★★★★ ANTALYA TURQI

Titanic Mardan Palace ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/204678803.jpg

Titanic Mardan Palace ★★★★★

Hotel - Titanic Mardan Palace ★★★★★

Titanic Mardan Palace ★★★★★

Ky resort krenohet me një nga pishinat më të mëdha të jashtme në Evropë dhe 8 restorante à la carte. Titanic Mardan Palace ofron një zonë plazhi privat dhe dhoma të pajisura me pajisje luksoze.

Çdo dhomë ka një ballkon me pamje nga malet e Demit, Deti Mesdhe ose pishina. Të gjitha dhomat kanë ajër të kondicionuar dhe ndriçim me telekomandë.

Restorante të veçanta janë të dedikuara për kuzhinat ndërkombëtare. Restoranti kryesor shërben çdo vakt. Bari në çati ofron pamje të resortit dhe detit.

Spa luksoze ofron terapi, një qendër fitnesi moderne dhe një dhomë meditimi me pamje nga pishina e brendshme. Qendra e terapisë së bukurisë ofron kujdes për fytyrën dhe trupin.

ANTALYA TURQI

Whatsapp Support
+355682009799