Selectum Luxury Resort ★★★★★

Selectum Luxury Resort ★★★★★ ANTALYA

  • 5
  • ANTALYA
Selectum Luxury Resort ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/146061531--1-.jpg

Selectum Luxury Resort ★★★★★

Selectum Luxury Resort ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/250537650-1-.jpg

Selectum Luxury Resort ★★★★★ ANTALYA

Selectum Luxury Resort ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/224536135-1-.jpg

Selectum Luxury Resort ★★★★★ ANTALYA TURQI

Selectum Luxury Resort ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/146062020.jpg

Selectum Luxury Resort ★★★★★ ANTALYA TURQI

Selectum Luxury Resort ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/147934265-1-.jpg

Selectum Luxury Resort ★★★★★

Hotel - Selectum Luxury Resort ★★★★★

Selectum Luxury Resort ★★★★★

Ky hotel turistik luksoz në bregdetin e Belekut të Antalias ofron dhoma te bollshme me ballkon dhe një banjë private spa. Selectum Luxury Resort Belek përmban një pishinë të hapur me pamje nga bregdeti i Belekut.

Dhomat e mëdha të miqve të Selectum Luxury Resort Belek kanë dysheme druri dhe tavane të larta. Çdo dhomë është e pajisur me kondicioner, një minibar me pije alkoolike dhe joalkoolike të importuara dhe eksportuara dhe një banjo luksoze.

Selectum Luxury Resort Belek ka 12 fusha tenisi dhe 1 fushë futbolli me madhësi të vogël. Mysafirët mund të pushojnë në banjën pranë pishinës së brendshme.

Ka 10 fusha golfi brenda 5 km nga hoteli, dhe stafi mund të ndihmojë në organizimin e transportit. Free Parking privat është në dispozicion në faqen.

Familjet e pëlqejnë veçanërisht vendndodhjen - ata e vlerësuan atë 9.1 për një qëndrim me fëmijët.

ANTALYA TURQI

Whatsapp Support
+355682009799