Limak Limra Resort & Spa ★★★★★

Limak Limra Resort & Spa ★★★★★ ANTALYA

  • 5
  • ANTALYA
Limak Limra Resort & Spa ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/58916361.jpg

Limak Limra Resort & Spa ★★★★★

Limak Limra Resort & Spa ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/244091351-1-.jpg

Limak Limra Resort & Spa ★★★★★ ANTALYA

Limak Limra Resort & Spa ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/543501423.jpg

Limak Limra Resort & Spa ★★★★★ ANTALYA TURQI

Limak Limra Resort & Spa ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/244084916--1-.jpg

Limak Limra Resort & Spa ★★★★★ ANTALYA TURQI

Limak Limra Resort & Spa ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/543500653.jpg

Limak Limra Resort & Spa ★★★★★

Hotel - Limak Limra Resort & Spa ★★★★★

Limak Limra Resort & Spa ★★★★★

Duke ofruar objekte të gjera dhe unike të përshtatura posaçërisht për fëmijët, Hotel Limak Limra vjen me një mini klub, seanca të shfaqjes së filmave vizatimorë dhe shumëllojshmëri lojërash. Do të gjeni gjithashtu pishinë për fëmijë dhe rrëshqitje uji. Ngjarjet speciale mbahen 3 ditë në javë, duke përfshirë një vizitë në fermë kuajsh dhe aktivitete gatimi të picave me fëmijët. Hoteli organizon festivalin e qiftit për mysafirët e rinj një herë në javë.

Së bashku me një restorant të veçantë për fëmijë, një kënd lojrash dhe një mini disko, janë të disponueshme aktivitete krijimtarie si origami, klasa gatimi, punëtori artizanale dhe lojëra enigmash për t'i mbajtur fëmijët tuaj të frymëzuar gjatë qëndrimit tuaj në Hotel Limak Limra.

Ky hotel me 5 yje ndodhet në breg të detit të Kiris dhe ofron 6 pishina të rrethuara me pemë portokalli, një plazh privat dhe një qendër spa me një banjë turke dhe një sauna. Të gjitha dhomat janë me ajër të kondicionuar dhe kanë ballkone private.

Hoteli Limak Limra ka 5 restorante à la carte. Restoranti Kazan shërben pjata speciale nga kuzhina turke dhe të ftuarit mund të shijojnë ushqim italian në restorantin Ponte Vecchio me një gotë verë. Lykia Bar ofron pije të shijshme pranë pishinës.

ANTALYA TURQI

Whatsapp Support
+355682009799