Granada Luxury Okurcalar ★★★★★

Granada Luxury Okurcalar ★★★★★ ANTALYA

  • 5
  • ANTALYA
Granada Luxury Okurcalar ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/450220303--2-.jpg

Granada Luxury Okurcalar ★★★★★

Granada Luxury Okurcalar ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/450220320.jpg

Granada Luxury Okurcalar ★★★★★ ANTALYA

Granada Luxury Okurcalar ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/450220311.jpg

Granada Luxury Okurcalar ★★★★★ ANTALYA TURQI

Granada Luxury Okurcalar ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/450220303--1-.jpg

Granada Luxury Okurcalar ★★★★★ ANTALYA TURQI

Granada Luxury Okurcalar ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/450220312.jpg

Granada Luxury Okurcalar ★★★★★

Hotel - Granada Luxury Okurcalar ★★★★★

Granada Luxury Okurcalar ★★★★★

I vendosur pranë Detit Mesdhe, ky hotel ofron një pishinë të hapur, parkim falas në vend dhe objekte spa. Ajo ka strehim me ajër të kondicionuar me një TV satelitor.

Hoteli mban shfaqje argëtuese dhe shfaqje vallëzimi. Mysafirët mund të pyesin për udhëtimet në qytet në tavolinën turistike ose të pushojnë në kopshtin e hotelit. Objektet Spa përfshijnë një banjë turke, sauna dhe vaskë të nxehtë.

Restoranti i Granada Luxury Okurcalar ofron kuzhinë turke dhe ndërkombëtare. Bar-rostiçeri i hotelit pranë pishinës ofron ushqim të shpejtë dhe ushqime të ndryshme.

Familjet e pëlqejnë veçanërisht vendndodhjen!

ANTALYA TURQI

Whatsapp Support
+355682009799