Karmir Resort & Spa ★★★★★

Karmir Resort & Spa ★★★★★ ANTALYA

  • 5
  • ANTALYA
Karmir Resort & Spa ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/33486335.jpg

Karmir Resort & Spa ★★★★★

Karmir Resort & Spa ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/33485989-1-.jpg

Karmir Resort & Spa ★★★★★ ANTALYA

Karmir Resort & Spa ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/33485672.jpg

Karmir Resort & Spa ★★★★★ ANTALYA TURQI

Karmir Resort & Spa ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/33485832.jpg

Karmir Resort & Spa ★★★★★ ANTALYA TURQI

Karmir Resort & Spa ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/33485029.jpg

Karmir Resort & Spa ★★★★★

Hotel - Karmir Resort & Spa ★★★★★

Karmir Resort & Spa ★★★★★

E vendosur në një pronë prej 18,000 m² në Goynuk, Karmir Resort & Spa është vetëm 90 metra nga zona e tij e plazhit privat. Ajo ofron një pishinë të hapur noti dhe objekte të gjera spa, duke përfshirë një banjë turke, sauna, vaskë të nxehtë, masazhe terapeutike dhe një palestër. Wi-Fi falas është i aksesueshëm në vende publike.Mysafirët mund të shijojnë një sërë pjatash të kuzhinës turke dhe ndërkombëtare në opsionet e shumta të ngrënies së hotelit, duke përfshirë restorantin kryesor të shuplakës, restorantin otoman a-la-carte dhe restorantin italian a-la-carte.Aktivitete të ndryshme organizohen nga stafi argëtues gjatë gjithë ditës. Një sërë aktivitetesh mund të jenë të gëzuar në vend ose në një mjedis, duke përfshirë pingpong, shigjetat dhe bilardo.

ANTALYA TURQI

Whatsapp Support
+355682009799