Diamond Premium Hotel ★★★★★

Diamond Premium Hotel ★★★★★ ANTALYA

  • 5
  • ANTALYA
Diamond Premium Hotel ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/diamond-premium-hotel-1-.jpg

Diamond Premium Hotel ★★★★★

Diamond Premium Hotel ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/diamond-premium-hotel--1-.jpg

Diamond Premium Hotel ★★★★★ ANTALYA

Diamond Premium Hotel ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/diamond-premium-hotel--2-.jpg

Diamond Premium Hotel ★★★★★ ANTALYA TURQI

Diamond Premium Hotel ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/diamond-premium-hotel--3-.jpg

Diamond Premium Hotel ★★★★★ ANTALYA TURQI

Diamond Premium Hotel ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/diamond-premium-hotel--4-.jpg

Diamond Premium Hotel ★★★★★

Hotel - Diamond Premium Hotel ★★★★★

Diamond Premium Hotel ★★★★★

Në dhomat e hotelit janë të pajisura me ajër të kondicionuar, një tavolinë, një tarracë me pamje nga pishina, një banjo private, një TV me ekran të sheshtë, liri krevat dhe peshqir.Në Diamond Premium Otel&Spa Center mysafirët janë të mirëpritur të përfitojnë nga sauna.

ANTALYA TURQI

Whatsapp Support
+355682009799