Orange County ★★★★★

Orange County ★★★★★ ANTALYA

  • 5
  • ANTALYA
Orange County ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/486072144-3-.jpg

Orange County ★★★★★

Orange County ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/506489507-1-.jpg

Orange County ★★★★★ ANTALYA

Orange County ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/353446710-1-.jpg

Orange County ★★★★★ ANTALYA TURQI

Orange County ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/415051750-2-.jpg

Orange County ★★★★★ ANTALYA TURQI

Orange County ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/278271356-1-.jpg

Orange County ★★★★★

Hotel - Orange County ★★★★★

Orange County ★★★★★

E stiluar në arkitekturën e shekullit të 16-të të Amsterdamit, kjo pronë moderne gjithëpërfshirëse përmban një plazh privat përgjatë Mesdheut dhe një bankinë private. Ka 2 pishina të jashtme dhe 1 pishinë të brendshme. Gatimi me show, kuzhina ndërkombëtare dhe shijet turke janë pjesë e ofertës së ngrënies.

Animacioni gjatë ditës dhe argëtimi në mbrëmje ofrohen në zonën e pishinës 5000 m² dhe në bankinë. Mysafirët e Orange County Kemer Family Concept mund të shijojnë pishinën e cekët, rrëshqitjet e ujit.

Spa-ja e Orange County Kemer Family Concept ka një atmosferë të ngjashme me tempullin dhe një koncept oriental. Ai përfshin një banjë tradicionale turke, disa dhoma masazhi dhe palestër.

Mysafirët mund të hanë drekë me ushqime mesdhetare, italiane, aziatike dhe turke dhe të hanë një mëngjes në shuplakë me ushqime tradicionale turke. Restorant De Wereld ofron ushqime në stilin e shuplakës. Në vend ka një restorant à la carte që ofron kuzhinë ndërkombëtare, të cilën mund ta përfitoni me një pagesë shtesë.

Dhomat e Orange County ofrojnë pamje mbi resortin, Gjirin e Antalias dhe malet e Demit. Mobilje bashkëkohore dhe piktura flamande janë paraqitur në çdo dhomë.

Hotel Orange County Kemer Family Concept është 5 minuta në këmbë nga qendra e qytetit të Kemerit dhe rreth 60 km nga Antalia.

Familjet e pëlqejnë veçanërisht vendndodhjen - ata e vlerësuan atë 8.8 për një qëndrim me fëmijët.

ANTALYA TURQI

Whatsapp Support
+355682009799