Club Nena 5* , Side ★★★★★

Club Nena 5* , Side ★★★★★ ANTALYA

 • 5
 • ANTALYA
Club Nena 5* , Side ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/77264535-1-.jpg

Club Nena 5* , Side ★★★★★

Club Nena 5* , Side ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/77266513-1-.jpg

Club Nena 5* , Side ★★★★★ ANTALYA

Club Nena 5* , Side ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/77264654.jpg

Club Nena 5* , Side ★★★★★ ANTALYA TURQI

Club Nena 5* , Side ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/129152729.jpg

Club Nena 5* , Side ★★★★★ ANTALYA TURQI

Club Nena 5* , Side ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/129152771-1-.jpg

Club Nena 5* , Side ★★★★★

Hotel - Club Nena 5* , Side ★★★★★

Club Nena 5* , Side ★★★★★

 • Gjetja e një hoteli ideal familjar në Manavgat nuk duhet të jetë e vështirë. Mirë se vini në Club Nena, një opsion i mirë për udhëtarët si ju.

  Dhomat e miqve ofrojnë pajisje të tilla si ajër i kondicionuar, minibar dhe frigorifer, dhe të ftuarit mund të lidhen në linjë me wifi falas të ofruar nga hoteli.

  Prona gjithashtu krenohet me një pishinë dhe mëngjes falas, për ta bërë qëndrimin tuaj më të këndshëm. Nëse jeni duke vozitur për në Club Nena, ofrohet parkim falas.

  Udhëtarët që kërkojnë një vend për të ngrënë afër Club Nena mund të shkojnë në Bistro Riviera (1km), e cila është brenda distancës në këmbë.

  Club Nena vendos në majë të gishtave më të mirën e Manavgat, duke e bërë qëndrimin tuaj relaksues dhe të këndshëm

ANTALYA TURQI

Whatsapp Support
+355682009799