Cosmo Hotel Torri ★★★★

Cosmo Hotel Torri ★★★★ MILANO-LIQENI KOMO-LUGANO

  • 4
  • MILANO-LIQENI KOMO-LUGANO
Cosmo Hotel Torri ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/11117772.jpg

Cosmo Hotel Torri ★★★★

Cosmo Hotel Torri ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/41201710.jpg

Cosmo Hotel Torri ★★★★ MILANO-LIQENI KOMO-LUGANO

Cosmo Hotel Torri ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/41201796.jpg

Cosmo Hotel Torri ★★★★ MILANO-LIQENI KOMO-LUGANO ITALI

Cosmo Hotel Torri ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/11070739.jpg

Cosmo Hotel Torri ★★★★ MILANO-LIQENI KOMO-LUGANO ITALI

Cosmo Hotel Torri ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/40925200.jpg

Cosmo Hotel Torri ★★★★

Hotel - Cosmo Hotel Torri ★★★★

Cosmo Hotel Torri ★★★★

Hoteli me 4 yje në qendrën Torri Bianche, qendër multifunksionale me qendër tregtare, kinema multisalla, qendër moderne fitnesi-wellness me pishinë, vetëm 2 minuta në këmbë nga hoteli. Hoteli ka 127 dhoma perfekte të izoluara nga zëri, disa të rinovuara së fundmi me parket.Në hotel, mysafirët tanë të sjellshëm mund të hanë mëngjes të pasur në bufe me produkte të ëmbla dhe kripëra italiane, gjithashtu pa gluten sipas kërkesës. Restoranti San Valentino është gjithashtu i hapur për mysafirë të huaj dhe ofron një shumëllojshmëri. të stinës dhe të pjatave lokale. Gjatë sezonit të verës është e mundur të përdorni restorantin e tarracës dhe kopshtit të disponueshëm edhe për raste të veçanta.

MILANO-LIQENI KOMO-LUGANO ITALI

Whatsapp Support
+355682009799