ECOS Dubai Hotel ★★★

ECOS Dubai Hotel ★★★ ABU DHABI DHE DUBAI

  • 3
  • ABU DHABI DHE DUBAI
ECOS Dubai Hotel ★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/371332657.jpg

ECOS Dubai Hotel ★★★

ECOS Dubai Hotel ★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/371332931.jpg

ECOS Dubai Hotel ★★★ ABU DHABI DHE DUBAI

ECOS Dubai Hotel ★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/371327394.jpg

ECOS Dubai Hotel ★★★ ABU DHABI DHE DUBAI UAE

ECOS Dubai Hotel ★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/371331714.jpg

ECOS Dubai Hotel ★★★ ABU DHABI DHE DUBAI UAE

ECOS Dubai Hotel ★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/504899412.jpg

ECOS Dubai Hotel ★★★

Hotel - ECOS Dubai Hotel ★★★

ECOS Dubai Hotel ★★★

Hoteli ECOS Dubai në Al Furjan është një pikë e nxehte,zone me jetese mijeravjecare,e menaxhuar nga Hospitality Management Holding (HMH). I besueshëm ndaj markës së tij, ECOS Dubai Hotel në Al Furjan ofron shërbime të pakrahasueshme të mikpritjes për udhëtarët e ditëve moderne që kërkojnë përvoja mikpritese pa kufizime. Është shtëpia e përsosur larg shtëpisë për të gjithë mysafirët tanë, aventurierët e qytetit, familjet në një pushim relaksues dhe udhëtarët e biznesit që kërkojnë një hotel bashkëkohor. Duke shfaqur standarde ultramoderne të dizajnit dhe teknologji të avancuar, me çmime të përballueshme, ECOS Dubai Hotel në Al Furjan është shkrirja e përsosur e rehatisë, vlerës dhe prakticitetit në një mjedis jetese të përgjegjshëm. Hoteli përmban një shume prej 304 dhomash gjumi në modë, secila e pajisur me pajisje thelbësore të shoqëruara me dekor në modë dhe pajisje të zgjedhura. Hoteli ECOS Dubai në Al Furjan ofron një gamë emocionuese facilitetesh që synojnë të përmirësojnë përvojën e lidhur drejtpërdrejt, punën dhe lojën. Kjo përfshin restorantin e njohur, Palettes, i frymëzuar nga kuzhina lokale dhe globale që ofron opsione të veçanta dietike dhe të freskëta të ndërgjegjshme për shëndetin, përveç një menuje frymëzuese të shijeve të kuzhinës. Duke plotësuar nevojat e udhëtarëve për një qëndrim relaksues, produktiv dhe të përshtatshëm, mysafirët e ECOS Dubai Hotel në Al Furjan mund të ushtrojnë stërvitje në Gymology, një palestër moderne e pajisur plotësisht, të pushojnë pranë pishinës Sun Deck Infinity me pamje mahnitëse nga çatia ose të shoqërohen në oborrin e qetë. Baristat e Coffea-s i tejkalojnë pritshmëritë e shijes me specialitete të pijeve të freskëta të nxehta dhe të ftohta, dhe Melt Cart i befason mysafirët me dritaren e saj freskuese celulare ndërsa ofron ëmbëlsira të shijshme akullore. Ekziston edhe një lavanderi e pajisur plotësisht me vetëshërbim për mysafirët që dëshirojnë të qëndrojnë pak. Hoteli ECOS Dubai në vendndodhjen e jashtëzakonshme të Al Furjan është afërsisht 17 km nga vendi i EXPO 2020 ose vetëm 3 stacione metro larg, 40 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Dubait dhe 31 km nga qendra e qytetit të Dubait.

ABU DHABI DHE DUBAI UAE

Whatsapp Support
+355682009799