Hotel Ambient ★★★★

Hotel Ambient ★★★★ BUKURESHT DHE BRASOV

  • 4
  • BUKURESHT DHE BRASOV
Hotel Ambient ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/56759075.jpg

Hotel Ambient ★★★★

Hotel Ambient ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/371715053.jpg

Hotel Ambient ★★★★ BUKURESHT DHE BRASOV

Hotel Ambient ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/371715059.jpg

Hotel Ambient ★★★★ BUKURESHT DHE BRASOV RUMANI

Hotel Ambient ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/436741901.jpg

Hotel Ambient ★★★★ BUKURESHT DHE BRASOV RUMANI

Hotel Ambient ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/304594234.jpg

Hotel Ambient ★★★★

Hotel - Hotel Ambient ★★★★

Hotel Ambient ★★★★

I vendosur në mënyrë ideale në qendër të Brasovit, pak minuta larg monumenteve historike, bareve elegante dhe dyqaneve magjepsëse, ky hotel është një pikë referimi për akomodim luksoz. Shijoni pamjet e mrekullueshme të qytetit, shërbimin e përsosur dhe kënaqësitë e kuzhinës në restorantin e hotelit. Vëmendja maksimale i kushtohet çdo detaji, duke ju siguruar që të kaloni një qëndrim të paharrueshëm në hotelin Ambient. Mos humbisni të eksploroni qytetin piktoresk të vjetër të Brasovit me pallatet e tij të mesjetës së vonë dhe ndërtesat elegante të shekullit të 19-të.

BUKURESHT DHE BRASOV RUMANI

Whatsapp Support
+355682009799