Ace Paris ★★★

Ace Paris ★★★ PARIS DHE DISNEYLAND

  • 3
  • PARIS DHE DISNEYLAND
Ace Paris ★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/528213280.jpg

Ace Paris ★★★

Ace Paris ★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/528213276.jpg

Ace Paris ★★★ PARIS DHE DISNEYLAND

Ace Paris ★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/84682770.jpg

Ace Paris ★★★ PARIS DHE DISNEYLAND FRANCE

Ace Paris ★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/528213277.jpg

Ace Paris ★★★ PARIS DHE DISNEYLAND FRANCE

Ace Paris ★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/528213283.jpg

Ace Paris ★★★

Hotel - Ace Paris ★★★

Ace Paris ★★★

Ace Hôtel Paris Marne La Vallée ofron strehim në Bailly-Romainvillier, 3,1 mi nga Disneyland Paris. Prona është 25 mi nga qendra e Parisit.

Të gjitha dhomat shërbehen nga një ashensor dhe ofrojnë ajër të kondicionuar dhe një TV me ekran të sheshtë. Ato vijnë me një banjo private. Për komoditetin tuaj, ju do të gjeni tualetin falas dhe një tharëse flokësh.

Parisi është 22 mi nga Ace Hôtel Paris Marne La Vallée, ndërsa Marne-la-Vallée është 2,3 mi larg. Aeroporti më i afërt është aeroporti i Parisit - Charles de Gaulle, 16 mi nga prona. Autostrada A4 është 2.1 milje larg.

PARIS DHE DISNEYLAND FRANCE

Whatsapp Support
+355682009799