Sueno Hotels Deluxe Belek ★★★★★

Sueno Hotels Deluxe Belek ★★★★★ ANTALYA

  • 5
  • ANTALYA
Sueno Hotels Deluxe Belek ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/122205831-1-.jpg

Sueno Hotels Deluxe Belek ★★★★★

Sueno Hotels Deluxe Belek ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/266943191.jpg

Sueno Hotels Deluxe Belek ★★★★★ ANTALYA

Sueno Hotels Deluxe Belek ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/54369942.jpg

Sueno Hotels Deluxe Belek ★★★★★ ANTALYA TURQI

Sueno Hotels Deluxe Belek ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/54369971.jpg

Sueno Hotels Deluxe Belek ★★★★★ ANTALYA TURQI

Sueno Hotels Deluxe Belek ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/34930680.jpg

Sueno Hotels Deluxe Belek ★★★★★

Hotel - Sueno Hotels Deluxe Belek ★★★★★

Sueno Hotels Deluxe Belek ★★★★★

Hotele Sueno Deluxe Belek ndodhet në breg të detit në rajonin e Belek. Ofron një pishinë të hapur me disa rrëshqitje uji, një pishinë të brendshme, rrëshqitëse uji të veçanta për fëmijë. Qasje falas WiFi është në dispozicion në të gjithë hotelin.

Çdo dhomë këtu do t'ju ofrojë ajër të kondicionuar, një ballkon ose një tarracë, pajisje për çaj kafeje, me dush ose vaskë, përfshin një minibar të mbushur plotësisht dhe një zonë ndenjëse.

Në Sueno Hotels Deluxe Belek do të gjeni një qendër Spa dhe Wellness të dizajnuar në mënyrë moderne orientale, zonë plazhi privat. Në restorantet a la carte mund të shijoni kuzhinën turke dhe ndërkombëtare. Një lunapark shtëpie, qendër lojërash, kinema janë në dispozicion. Hoteli gjithashtu ofron aktivitete të ditës dhe natës, klub për fëmijë dhe ambiente takimesh.

ANTALYA TURQI

Whatsapp Support
+355682009799