Haydarpasha Palace Hotel ★★★★★

Haydarpasha Palace Hotel ★★★★★ ANTALYA

  • 5
  • ANTALYA
Haydarpasha Palace Hotel ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/288817678.jpg

Haydarpasha Palace Hotel ★★★★★

Haydarpasha Palace Hotel ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/288814764.jpg

Haydarpasha Palace Hotel ★★★★★ ANTALYA

Haydarpasha Palace Hotel ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/288817688.jpg

Haydarpasha Palace Hotel ★★★★★ ANTALYA TURQI

Haydarpasha Palace Hotel ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/288813925--1-.jpg

Haydarpasha Palace Hotel ★★★★★ ANTALYA TURQI

Haydarpasha Palace Hotel ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/92496337.jpg

Haydarpasha Palace Hotel ★★★★★

Hotel - Haydarpasha Palace Hotel ★★★★★

Haydarpasha Palace Hotel ★★★★★

I vendosur në Konakli, 13 km nga plazhi Ulas dhe zona e piknikut, Haydarpasha Palace Hotel krenohet me një restorant, bar dhe WiFi falas në të gjithë pronën. Hoteli ka një pishinë të jashtme sezonale dhe qendër spa. Free Parking privat është në dispozicion në faqen.

Në dhoma të caktuara ka pamje nga deti, malet ose pishina. Një TV është paraqitur.

Ka një tavolinë para 24 orësh në pronë.

Ky hotel ka një zonë plazhi privat dhe ofrohet makina me qira. Ju mund të luani bilardo në hotel. Aeroporti më i afërt është Aeroporti Gazipasa, 55 km nga prona.

ANTALYA TURQI

Whatsapp Support
+355682009799