Zante Royal Resort ★★★★

Zante Royal Resort ★★★★ ZAKYNTHOS

  • 4
  • ZAKYNTHOS
Zante Royal Resort ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/pool--v13141951.jpg

Zante Royal Resort ★★★★

Zante Royal Resort ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/standard-double-room--v13141844.jpg

Zante Royal Resort ★★★★ ZAKYNTHOS

Zante Royal Resort ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/caption.jpg

Zante Royal Resort ★★★★ ZAKYNTHOS GREQI

Zante Royal Resort ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/zante-royal-resort.jpg

Zante Royal Resort ★★★★ ZAKYNTHOS GREQI

Zante Royal Resort ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/zante-royal-resort--1-.jpg

Zante Royal Resort ★★★★

Hotel - Zante Royal Resort ★★★★

Zante Royal Resort ★★★★

Zante Rotal Resort operon nën menaxhimin e ri të IONIAN HOTELS. Është një hotel i ndërtuar në stilin arkitektonik vendas Jon dhe ndodhet në majë të një kodre të gjelbër bregdetare, me pamje nga plazhi i famshëm me rërë Mavratzis, në zonën e bukur Vassilikos. Ai hotel është ngjitur me hotelin Zante Imperial Beach dhe Palazzo di Zante. Distancat: 80 m nga plazhi i aksesueshëm me ashensor 15 km nga qyteti i Zakynthos 17 km nga aeroporti

ZAKYNTHOS GREQI

Whatsapp Support
+355682009799