Hotel Alexander the Great ★★★★

Hotel Alexander the Great ★★★★ ZAKYNTHOS

  • 4
  • ZAKYNTHOS
Hotel Alexander the Great ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/triple-room-with-kitchenette--v35.jpg

Hotel Alexander the Great ★★★★

Hotel Alexander the Great ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/218319863.jpg

Hotel Alexander the Great ★★★★ ZAKYNTHOS

Hotel Alexander the Great ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/letsos-0.jpg

Hotel Alexander the Great ★★★★ ZAKYNTHOS GREQI

Hotel Alexander the Great ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/740014d92b235e4e8de4cafc45214707d67f60d83ded4bc3f6cccfdcda01.webp

Hotel Alexander the Great ★★★★ ZAKYNTHOS GREQI

Hotel Alexander the Great ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/zante-atlantis-0.jpg

Hotel Alexander the Great ★★★★

Hotel - Hotel Alexander the Great ★★★★

Hotel Alexander the Great ★★★★

Alexander Hotel është një hotel miqësor me buxhetin që ofron ajër të kondicionuar në dhoma, dhe është e lehtë të qëndroni të lidhur gjatë qëndrimit tuaj pasi mysafirëve u ofrohet akses falas në internet.

Hoteli ka një recepsion 24 orë dhe ruajtje bagazhesh. Plus, të ftuarit mund të shijojnë një pishinë dhe një bar pranë pishinës, të cilat e kanë bërë këtë një zgjedhje popullore në mesin e udhëtarëve që vizitojnë Laganas. Për mysafirët me një automjet, është në dispozicion parkim falas.

Ndërsa jeni këtu, sigurohuni që të shikoni disa nga restorantet italiane, duke përfshirë Bonanza Restaurant, Sanpiero dhe N'Joy, të cilat janë të gjitha në një distancë të shkurtër nga Alexander Hotel.

Nëse po kërkoni diçka për të bërë, Muzeu Historik i Luftës është një mënyrë e mirë për të kaluar pak kohë.

Jemi të sigurt që do të shijoni qëndrimin tuaj në Alexander Hotel ndërsa përjetoni të gjitha gjërat që Laganas ka për të ofruar.

ZAKYNTHOS GREQI

Whatsapp Support
+355682009799