Ikaros Hotel ★★★

Ikaros Hotel ★★★ ZAKYNTHOS

  • 3
  • ZAKYNTHOS
Ikaros Hotel ★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/464240508.jpg

Ikaros Hotel ★★★

Ikaros Hotel ★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/464240503.jpg

Ikaros Hotel ★★★ ZAKYNTHOS

Ikaros Hotel ★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/464240096.jpg

Ikaros Hotel ★★★ ZAKYNTHOS GREQI

Ikaros Hotel ★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/456174637.jpg

Ikaros Hotel ★★★ ZAKYNTHOS GREQI

Ikaros Hotel ★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/464240083.jpg

Ikaros Hotel ★★★

Hotel - Ikaros Hotel ★★★

Ikaros Hotel ★★★

Ikaros Hotel përmban një pishinë me vaskë të nxehtë dhe një bar pranë pishinës, brenda 500 metra nga plazhi me rërë Laganas në Zakynthos. Zonat publike të hotelit përfshijnë gjithashtu një dhomë lojërash me bilardo dhe pingpong.

Të pajisura me dysheme me pllaka, dhomat e dekoruara thjesht të Ikaros shijojnë pamje mbi pishinë ose mal. Çdo njësi ka një banjo private me dush.

Guests mund të fillojë ditën e tyre me një mëngjes kontinental shërbyer çdo ditë në zonën e ngrënies. Shijet ndërkombëtare mund të shijohen gjithashtu në restorantin në vend, ndërsa pijet dhe koktejet janë në dispozicion në bar.

Ikaros Hotel ndodhet 4 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Zakynthos dhe 7 km nga qyteti dhe porti i Zakynthos. Argassi Fshati me plazhin e tij me rërë është në 10 km. Parkim publik falas mund të gjendet afër.

ZAKYNTHOS GREQI

Whatsapp Support
+355682009799