HOTEL LAGUNA ULQIN ★★★★

HOTEL LAGUNA ULQIN ★★★★ ULQIN

  • 4
  • ULQIN
HOTEL LAGUNA ULQIN ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/316092711.jpg

HOTEL LAGUNA ULQIN ★★★★

HOTEL LAGUNA ULQIN ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/16144542.jpg

HOTEL LAGUNA ULQIN ★★★★ ULQIN

HOTEL LAGUNA ULQIN ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/16144962.jpg

HOTEL LAGUNA ULQIN ★★★★ ULQIN MONTENEGRO

HOTEL LAGUNA ULQIN ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/316092618.jpg

HOTEL LAGUNA ULQIN ★★★★ ULQIN MONTENEGRO

HOTEL LAGUNA ULQIN ★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/16201171.jpg

HOTEL LAGUNA ULQIN ★★★★

Hotel - HOTEL LAGUNA ULQIN ★★★★

HOTEL LAGUNA ULQIN ★★★★

I vendosur 1 km nga plazhi me rërë Velika Plaža, Hoteli elegant Laguna ka dhoma dhe apartamente të stilit modern me ballkon, Wi-Fi falas, TV satelitor LCD dhe ajër të kondicionuar. Ofrohet parkim falas, dhe restoranti elegant i hotelit shërben specialitete mesdhetare.

Të gjitha njësitë e akomodimit kanë ngrohje me dysheme, minibar dhe banjo private. Mysafirët mund të shijojnë disa nga pijet e ofruara në barin e hotelit.

Ka një treg të gjelbër brenda një 2-minuta në këmbë nga Hotel Laguna, dhe objektet kitesurfing mund të gjenden 300 metra larg.

Autobusët publikë ndalojnë pikërisht pranë Laguna. Qendra e qytetit dhe plazhi nudist në ishullin Ada Bojana janë të dyja brenda një rrezeje 5 km nga hoteli.

ULQIN MONTENEGRO

Whatsapp Support
+355682009799