The Norm Collection ★★★★★

The Norm Collection ★★★★★ BODRUM

  • 5
  • BODRUM
The Norm Collection ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/TNB-Bungalow-Deluxe-Room.jpeg

The Norm Collection ★★★★★

The Norm Collection ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/doora-bodrum-hotel.jpg

The Norm Collection ★★★★★ BODRUM

The Norm Collection ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/TNB-Genel-Go--ru--nu--m-4.jpg

The Norm Collection ★★★★★ BODRUM TURQI

The Norm Collection ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/SELECTUM-LUXURY-DOORA-ex-Doora-Bodrum-247.picture.11042023.1647.643575e33c5979.99025895.jpg

The Norm Collection ★★★★★ BODRUM TURQI

The Norm Collection ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/SELECTUM-LUXURY-DOORA-ex-Doora-Bodrum-247.picture.11042023.1705.643575f517bfb6.46388303.jpg

The Norm Collection ★★★★★

Hotel - The Norm Collection ★★★★★

The Norm Collection ★★★★★

Zbuloni një përvojë pushimi në The Norm Collection Door'a ku do të gjeni ngrohtësi dhe sinqeritet që do t'ju ngrohë zemrën dhe do t'ju bëjë të ndiheni mirë. Ky është një vend që do t'ju japë momente që do të dëshironi t'i rijetoni vazhdimisht, gjithmonë me të njëjtin emocion si ditën e parë. Bungalot të qeta, dhoma me stil me dizajne moderne dhe vila që ofrojnë ekskluzivitet... Secila prej këtyre dhomave dhe vilave elegante ofron komoditetin që ju nevojitet, të mbushura me detaje që do të përmirësojnë pushimet tuaja. Vendi juaj i preferuar për të provuar shije te reja,restoranti kryesor i pershtatet çdo shije me bufen e tij të pasur të hapur, bufen e shijshme për fëmijë dhe bufen dietike për ata që preferojnë të hanë shëndetshëm. Norm Collection Door'a ofron një eksperiencë të këndshme pushimesh në det me plazhin e tij 107 m të gjatë me flamurin blu, pavijonet e rehatshme dhe 2 kalatat. Pavarësisht nëse preferoni të shijoni diellin ose të gjeni qetësinë brenda, The Norm Collection Door'a ju mirëpret me pishinat e saj të përshtatshme për çdo kërkesë dhe moshë. Mini klubi, duke ofruar aktivitete të panumërta, krijon një botë të gëzueshme për fëmijët e të gjitha moshave dhe e kthen festën e tyre në një argëtim që nuk duan të mbarojnë kurrë. Norm Collection Door'a i shton gëzim dhe kënaqësi pushimeve tuaja me programe argëtuese shumëngjyrëshe që zgjasin gjatë gjithë verës. Relaksohuni në banjën turke, gjeni paqen me teknika të ndryshme masazhi dhe rinohuni me pijet nga Vitamin Bar... Përjetoni ndjesinë freskuese që do të përqafojë trupin dhe shpirtin tuaj në qendrën SPA të The Norm Collection Door'a! Ju mund të kryeni stërvitje efektive fitnesi me pajisje që synojnë të gjitha grupet e muskujve dhe ruajnë formën tuaj edhe gjatë pushimeve.

BODRUM TURQI

Whatsapp Support
+355682009799