La Blanche Resort & Spa ★★★★★

La Blanche Resort & Spa ★★★★★ BODRUM

  • 5
  • BODRUM
La Blanche Resort & Spa ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/201037381.jpg

La Blanche Resort & Spa ★★★★★

La Blanche Resort & Spa ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/205315577.jpg

La Blanche Resort & Spa ★★★★★ BODRUM

La Blanche Resort & Spa ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/205315516.jpg

La Blanche Resort & Spa ★★★★★ BODRUM TURQI

La Blanche Resort & Spa ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/205315512.jpg

La Blanche Resort & Spa ★★★★★ BODRUM TURQI

La Blanche Resort & Spa ★★★★★ //paketaturistike.al/kamutravel/205315548.jpg

La Blanche Resort & Spa ★★★★★

Hotel - La Blanche Resort & Spa ★★★★★

La Blanche Resort & Spa ★★★★★

La Blanche Resort & Spa ndodhet në Turgutreis buzë plazhit. Ajo ofron dhoma te bollshme me Wi-Fi falas dhe orendi elegante.

Dhomat në La Blanche Resort kanë dritare nga dyshemeja deri në tavan dhe TV me ekran të sheshtë. Ata gjithashtu kanë banjo me pajisje luksoze. Disa dhoma kanë një banjë private spa.

Le Mangal shërben kuzhinë tradicionale turke dhe La Merla ofron ushqim deti të freskët.

Në La Blanche mysafirët mund të shijojnë një masazh relaksues, trajtim fytyre ose trupi. Hoteli ka gjithashtu një banjë turke dhe një pishinë të gjerë të jashtme.

BODRUM TURQI

Whatsapp Support
+355682009799